ŞEHİT ÜMİT ÇOBAN ORTAOKULU

Vizyon: Kendisine emanet edilen öğrencileri, onların bireysel farklılıklarını, yetenek, ilgi ve becerilerini dikkate alarak öğrencileri en iyi şekilde dünya ile yarışır bireyler hazırlamaktır.

Misyon: Geleceğin lider kadroları içinde yer alabilecek, çağın getirdiği gelişim ve değişimlere ayak uydurabilen, İnsanlara karşı sorumluluk sahibi, Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olan kendine güvenen çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek.

Başarılar: İlçe ve İl bazında Yapılan yarışmalarda çeşitli dereceler.

Saatler: 08:35 İLE 15:25 ARASI
Servis Bilgisi: Okulumuz ilçe merkezinde olduğu için servisle ulaşım yoktur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitumitcobanortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Artıkabat Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi Funda Sokak No17 Gümüşhacıköy/Amasya

Öğretim Şekli :TAM GÜN TEKLİ EĞİTİM

Yerleşim Yeri - Okulumuz Gümüşhacıköy ilçe merkezindedir.

Ulaşım Okul personelimiz okula ulaşımı özel araçları veya yaya olarak sağlamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İl merkezine 65 Km uzaklıkta olup İlçe merkezinde bulunmaktadır.